Vi söker en projektledare till Antirasistiska filmdagar i Skåne!

Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne söker just nu en projektledare för att bedriva projektet Antirasistiska filmdagar (ARF) Norra Skåne. Projektet syftar till att väcka tankar och frågor om antirasism, demokrati och mänskliga rättigheter genom film och samtal. Projektets målgrupp är gymnasieungdomar i Norra Skåne och kommer äga rum november/december 2021. Tjänsten är på 60 % och tidsbegränsad under perioden 1:a september 2021 till 28:e februari 2022. Startdatum kan ändras enligt överenskommelse. Vidare kan det finnas möjlighet till förlängning i två månader om vi tilldelas ytterligare medel till projektet.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om tjänsten och för att ansöka!

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/24887641