Facebook
Twitter
LinkedIn

Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne söker styrelseledamöter!

Vill du vara med och verka för allas lika värde och ett inkluderande arbete 2023?

Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne (ADB Norra Skåne) är en ideell organisation som arbetar för att motverka och förebygga diskriminering. Vi finns till för er som bor i Bjuv, Båstad, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Höör, Klippan, Landskrona, Perstorp, Svalöv, Åstorp, Ängelholm, Örkelljunga, Osby och Östra Göinge.

ADB Norra Skåne arbetar med information och utbildningar, processledning, opinionsbildning och juridisk rådgivning i frågor om diskriminering.

Vi har gratis rådgivning på telefon och mail för enskilda personer som har utsatts för diskriminering. Det är jurister som är experter på diskrimineringslagen som svarar och hanterar det ärende som kommer till oss. Alla som jobbar på ADB Norra Skåne har tystnadsplikt, ingen information lämnas ut utan godkännande av den berörde.

Vi söker nu styrelseledamöter för 2023. Styrelsen driver föreningen och dess verksamhet framåt. Detta kan innebära att fatta beslut om nya projekt, ha hand om föreningens ekonomi eller stötta personal och volontärer.

Vi söker dig som har ett intresse för mänskliga rättigheter och antidiskriminering. Vi ser gärna att du har en anknytning till Skåne och framför allt vårt upptagningsområde i Nordvästra Skåne. Tidigare erfarenhet av styrelsearbete är meriterande men inget krav.

 

Låter det här som ett spännande och givande uppdrag? Anmäl ditt intresse eller kontakta oss, så berättar vi mer!

 

Sista ansökningsdag: 15 mars.