Facebook
Twitter
LinkedIn

Utbildningsdagar hos ABF i Åstorp.

I två dagar har ADB Norra Skånes jurister Jannie och Aws besökt ABF i Åstorp för att hålla utbildning – en på plats och en via digital länk. 

Den platsbundna utbildningen inleddes med en privilegiepromenad som gav upphov reflektion på djupet i ämnet. Allt vägleddes av Jannie och Aws som guidade deltagarna genom utbildningen både i samtal och kunskapsförmedling.

Vill du också få ökade kunskaper och fördjupning om antidiskrimiering på din arbetsplats eller i din organisation? Hör av dig till oss. Vi har flerårig erfarenhet av att hålla utbildningar som anpassas efter behov och vi lyssnar gärna till vad som skulle passa just er. Pris varierar efter längd och omfattning.

Varmt välkomna att skriva till oss på info@adbnorraskane.se