Facebook
Twitter
LinkedIn

Katarina är ADB Norra Skånes nya jurist

Igår började Katarina som ny jurist på byrån. Det är Katarina och byråns verksamhetsledare och andra jurist Jannie, som du möter bland annat i den juridiska rådgivningen och vid utbildningstillfällen – Två fantastiska personer som brinner för det de gör med mycket empati och medmänsklig värme.

Tveka aldrig att höra av dig om du behöver hjälp i en utsatt situation eller mer kunskap om diskriminering. Antidiskrimineringsbyrån Norra Skåne är till för alla.

Så här beskriver Katarina själv sitt engagemang för mänskliga rättigheter:

Jag har ett väldigt starkt rättvisepatos och har alltid varit intresserad av att arbeta med orättvisor. Därför brinner mitt intresse för mänskliga rättigheter sedan länge.

Att få möjligheten att stödja den enskilde när en diskriminering har skett, att utbilda i vad lagen ger den enskilde för rättigheter och att bilda opinion kring dessa viktiga frågor ser jag som ett fantastiskt viktigt uppdrag. Det går att göra skillnad och det kommer vi att göra i vårt arbete!